Kirkkonummen ratsastajat

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2016 > Kalkkis cup, kilpailukutsu

Kalkkis cup, kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään 1-tason
Kalkkis Cup -seniorikilpailuun. Kilpailut käydään Rauhalan tallin kentällä Luomassa sunnuntaina 25.9.2016 klo 10.00
HUOM! Kisat järjestetään samana päivänä kuin junioreiden Prix de Lone-kisa

Kilpailuun ovat velvoitettuja osallistumaan kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat tunti/harrastajaratsastajat. Tarkoitus on voittaa itsensä ja mahdollisesti muutama kanssakilpailija siinä sivussa.

Kouluratsastus:     Helppo C:1 (2000) kouluratsastusohjelma
Esteratsastus:       40cm, 60 cm tai 70 cm (ratsastajan tason mukaan) arv. 367.1 A2/A2

Erityismääräykset:

 1. Kilpailuun saavat osallistua kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat harrastelijaratsastajat, jotka eivät ole viimeisen 12 kk aikana startanneet 2-tason kisoissa. Osallistumisoikeus on vain Kirkkonummen Ratsastajat ry:n jäsenillä. Lähtömaksu 20 € maksetaan ennen omaa starttia kanslian kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat. Myös henkilöllisyystodistus on esitettävä tarvittaessa.
 2. Kalkkis Cup -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä ratkaisee koululuokan sijaluku.
 3. Usemmalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
 4. Ratsukko saa halutessaan osallistua yhteen osakokeeseen (koulu- tai este) mutta silloin tämä ratsukko ei kilpaile kiertopalkinnosta.
 5. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla ratsulla.
 6. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ti 20.9. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan tai www.kirkkonummenratsastajat.fi tai puhelimeen 044-3294600.
 7. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ti 20.9 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600
 8. Lähtömaksu 20 € (Huom! lähtömaksu per startti) maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.
 9. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja este osuudessa turvaliivin käyttö suositeltavaa.
 10. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla (www.kirkkonummenratsastajat.fi) lauantaina 24.9 klo 16.00 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse peru ilmoittautumisesi!
 11. Sijoittuneille ruusukepalkinto ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
 12. Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.
 13. Tiedustelut: seuran puhelimesta 044-3294600.
 14. Kilpailupaikalla toimii buffetti
 15. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivuilla

TERVETULOA!

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään