Prix de Lone, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään junioreiden Prix de Lone yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Rauhalan tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) Sunnuntaina 7.10.2018 alkaen klo 10.00.
HUOM! Kisat järjestetään samana päivänä kuin senioreiden kalkkis Cup-kisa
 
Kouluratsastus:   Helppo C EB Special (2015)
Esteratsastus:     40 cm, 60 cm tai 70 cm (ratsastajan tason mukaan) arv. 367.1 A2/A2
 
Erityismääräykset:
 1. Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille, jos ratsukko ei ole startannut 2-tason kilpailuissa. (samana vuonna 18 vuotta täyttäneet ja sitä nuoremmat). Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.
 2. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
 3. Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.
 4. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ti 2.10. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan, tai www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut.
 5. Mikäli kilpailussa on alle kolme osallistujaa, kisaa ei järjestetä.
 6. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
 7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 6.10. klo 15 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
 8. Lähtömaksu 20 € (HUOM! lähtömaksu per startti) maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.
 9. Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.
 10. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja esteosuudessa turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
 11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
 12. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600
 13. Kilpailupaikalla buffetti.
 14. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla kirkkonummenratsastajat.fi
TERVETULOA!