Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2019 > Kevätlautanen, kisakutsu

Kevätlautanen, kisakutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Kevätlautanen 1-tason kilpailuihin kouluratsastuksessa Rauhalan tallille (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 31.3.2019 klo 10.00 alkaen. Luokka 1 järjestetään harjoituskilpailuna

Harjoituskilpailuluokka:

Luokka 1            Ponikoulun raviohjelma, avoin ratsukoille, jotka eivät ole osallistuneet                                           helppo C-tason kouluratsastuskilpailuihin, taluttaja sallittu
1-tason kilpailuluokat:
Luokka 2              Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille, jotka eivät ole osallistuneet                                  helppo C-tason kouluratsastuskilpailuihin
Luokka 3              C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin 2-tasolla strattamattomille ratsukoille
Luokka 4              B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille.
Luokka 5              A-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa 4 Kevätlautanen–kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, huomioidaan vain vaikeimman luokan tulos.
  2. KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n Perusmerkin sekä C- B- tai A ratsastusmerkin kouluratsastuskokeen. Estekoe ratsastetaan Prix de Graficon –kilpailun yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella. Huom! Ratsastusmerkin suorittamisesta on ilmoitettava etukäteen kansliaan lähtömaksun maksamisen yhteydessä.
  3. Rauhalan tallin hevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinältä löytyvään listaan viimeistään perjantaina 22.3, jonka jälkeen hevoset jaetaan ratsastajille. Hevosten jaon jälkeen luokissa 2, 3, 4 ja 5 kilpailevat tekevät ilmoittautumisen Kipaan viimeistään tiistaina 26.3. Huomioikaa että 1-tason luokkiin osallistuminen vaatii E-luvan hankinnan Kipasta jo ennen ilmoittautumista. Luokan 1 kilpaileville ilmoittautuminen tallin seinällä olevaan listaan.
  4. Muille kilpaileville Ilmoittautumiset luokkaan 1 seuran verkkosivujen ilmoittautumislomakkeella ja luokkiin 2, 3, 4 ja 5 Kipassa viimeistään tiistaina 26.3
  5. Peruutukset viim. tiistaina 26.3 mennessä tekstiviestillä puhelinnumeroon 044-976 4664 (Mikaela Kulo). Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista ilmoittautumisista peritään normaali lähtömaksu. Lähtömaksua ei peritä eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan.
  6. Kilpailun kokonaisosallistujamäärä on 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä
  7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla ja kirkkonummenratsastajat.fi ja Kipassa lauantaina 28.3. klo 18 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  8. Lähtömaksu KrR:n jäseniltä 15 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun), muilta 20 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun sekä kenttä-/maneesivuokran) (Huom! Lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan käteisellä puoli tuntia ennen omaa starttia. Luokan 1 osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  9. Kilpailu käydään, riippuen sääolosuhteista, joko maneesissa tai kentällä ja verryttelyt mahdollisesti ryhmittäin. Seuraa KrR:n ilmoituksia verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Kipassa sekä tarkista kilpailu- sekä verryttelypaikat kilpailukansliasta viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä
  10. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen SRL:n sääntöjä noudattaen
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  12. Tiedustelut: Mikaela kulo 044-976 4664
  13. Kilpailupaikalla KrR:n kahvio. HUOM! vain käteinen.
  14. Tulokset julkaistaan seuran verkkosivuilla (www.kirkkonummenratsastajat.fi) ja Kipassa.
  15. Kilpailun tpj: Satu-Maria Jauhiainen
T E R V E T U L O A !