Prix de Graficon, kisakutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Prix de Graficon 1-tason este kilpailuihin Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 28.4.2019 klo 12. Luokka 1 järjestetään harjoituskilpailuna
Harjoitustaso:
Luokka 1         puomi, avoin kaikille, arv. A.0.0 avustaja/taluttaja sallittu.
1-taso:
Luokka 2         40-50 cm, avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2
Luokka 3         60 cm avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2
Luokka 4         70 cm avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2
Luokka 5         80 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2
Luokka 6         90 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

1. KrR:n juniorit kilpailevat Prix de Graficon kiertopalkinnosta luokassa 5 (luokassa 4, jos ei tarpeeksi osallistujia luokassa 5). Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  2. KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n C- B- tai A- ratsastusmerkin estekokeen. Kouluratsastuskoe ratsastetaan Kevätlautanen –kilpailun yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella. Huom! Ratsastusmerkin suorittamisesta on ilmoitettava etukäteen kansliaan lähtömaksun maksamisen yhteydessä.
  3. Rauhalan tallin hevosilla kilpailevat, ilmoittautuvat tallin seinältä löytyvään listaan viimeistään perjantaina 19.4, jonka jälkeen hevoset jaetaan ratsastajille. Hevosten jaon jälkeen luokissa 2, 3, 4, 5 ja 6 kilpailevat tekevät ilmoittautumisen Kipaan viimeistään torstaina 25.4. Huomioikaa että 1-tason luokkiin osallistuminen vaatii E-luvan hankinnan Kipasta jo ennen ilmoittautumista. Luokan 1 kilpaileville ilmoittautuminen tallin seinällä olevaan listaan riittää
  4. Muille kilpaileville Ilmoittautumiset luokkaan I seuran verkkosivujen ilmoittautumislomakkeella ja luokkiin 2, 3, 4, 5 ja 6 Kipassa viimeistään torstaina 25.4
  5. Peruutukset viim. torstaina 25.4 mennessä tekstiviestillä puhelinnumeroon 044-976 4664 (Mikaela Kulo). Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista ilmoittautumisista peritään normaali lähtömaksu. Lähtömaksua ei peritä eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan.
  6. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  7. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi ja Kipassa lauantaina 27.4. klo 16 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  8. Lähtömaksu 15 € KrR:n jäseniltä (sis osallistumis ja lähtömaksun), ja 20 € muilta (sis osallistumis ja lähtömaksun sekä kenttä/maneesivuokran) (Huom! lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan puoli tuntia ennen omaa starttia. Luokan 1 osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  9. Kilpailu käydään, riippuen sääolosuhteista, joko maneesissa tai kentällä ja verryttelyt mahdollisesti ryhmittäin. Seuraa KrR:n ilmoituksia verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Kipassa sekä tarkista kilpailu- sekä verryttelypaikat kilpailukansliasta viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä
  10. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö on suositeltavaa. SRL:n sääntöjä noudattaen
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  12. Tiedustelut: Mikaela Kulo 044-976 4664.
  13. Kilpailupaikalla KrR:n kahvio. HUOM! vain käteinen.
  14. Tulokset julkaistaan seuran verkkosivulla (www.kirkkonummenratsastajat.fi) ja Kipassa
  15. Kilpailun tpj: Pekka Sinkkonen