Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2019 > Prix de Makeva, kisakutsu

Prix de Makeva, kisakutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Prix de Makeva 1-tason este taitoarvostelu kilpailuihin Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 2.6.2019 klo 12.

Luokka 1          40 cm, avoin kaikille, taitoarvostelu
Luokka 2          60 cm, avoin kaikille, taitoarvostelu
Luokka 3          70 cm avoin kaikille, taitoarvostelu
Luokka 4          80 cm avoin kaikille, taitoarvostelu

1. KrR:n jäsenet kilpailevat Prix de Makeva kiertopalkinnosta luokassa 4 (luokassa 3, jos ei tarpeeksi osallistujia luokassa 4). Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta
  2. Rauhalan tallin hevosilla kilpailevat, ilmoittautuminen tallin seinällä olevaan listaan, viimeistään perjantaina 24.5, jonka jälkeen hevoset jaetaan ratsastajille. Hevosten jaon jälkeen kilpailijat tekevät ilmoittautumisen Kipaan viim tiistaina 28.5. Huomioikaa että 1-tason luokkiin osallistuminen vaatii E-luvan hankinnan Kipasta jo ennen ilmoittautumista.
  3. Muille kilpaileville Ilmoittautumiset Kipassa viimeistään tiistaina 28.5
  4. Peruutukset viim. tiistaina 28.5 mennessä tekstiviestillä puhelinnumeroon 044-976 4664 (Mikaela Kulo). Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista ilmoittautumisista peritään normaali lähtömaksu. Lähtömaksua ei peritä eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan.
  5. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  6. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi ja kipassa lauantaina 1.6. klo 16 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  7. Lähtömaksu 15 € KrR:n jäseniltä (sis osallistumis ja lähtömaksun), ja 20 € muilta (sis osallistumis ja lähtömaksun sekä kenttä/maneesivuokran) (Huom! lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan viim puoli tuntia ennen omaa starttia.
  8. Kilpailu käydään, riippuen sääolosuhteista, joko maneesissa tai kentällä ja verryttelyt mahdollisesti ryhmittäin. Seuraa KrR:n ilmoituksia verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Kipassa sekä tarkista kilpailu- sekä verryttelypaikat kilpailukansliasta viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä
  9. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö on suositeltavaa SRL:n sääntöjä noudattaen
  10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  11. Tiedustelut: Mikaela Kulo 044-976 4664.
  12. Kilpailupaikalla KrR:n kahvio. HUOM! vain käteinen.
  13. Tulokset julkaistaan seuran verkkosivulla (www.kirkkonummenratsastajat.fi) ja Kipassa
  14. Kilpailun tpj: Cinna Procopé