Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2019 > Prix de Mattsson, kisakutsu

Prix de Mattsson, kisakutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin -esteratsastuksen Prix de Mattsson 1-tason este kilpailuihin, Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161,02440 Luoma) sunnuntaina 6.10.2019 klo 12.00
Harjoitustaso:
Luokka 1         puomi, avoin kaikille, arv. A.0.0 avustaja/taluttaja sallittu.
1-taso:
Luokka 2         40-50 cm, avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2
Luokka 3         60-70cm avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2
Luokka 4         80 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2
Luokka 5         90 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa 3 (luokassa 2, mikäli luokassa 3 ei tarpeeksi osallistujia) Prix de Mattsson -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  2. Rauhalan tallin hevosilla kilpailevat, ilmoittautuvat tallin seinältä löytyvään listaan
    viimeistään perjantaina 27.9, jonka jälkeen hevoset jaetaan ratsastajille. Hevosten jaon jälkeen luokissa 2, 3, 4 ja 5 kilpailevat tekevät ilmoittautumisen Kipaan viimeistään tiistaina 1.10. Huomioikaa että 1-tason luokkiin osallistuminen vaatii E-luvan hankinnan Kipasta jo ennen ilmoittautumista. Luokan 1 kilpaileville ilmoittautuminen tallin seinällä olevaan listaan riittää
  3. Muille kilpaileville Ilmoittautumiset luokkaan I seuran verkkosivujen ilmoittautumislomakkeella ja luokkiin 2, 3, 4 ja 5 Kipassa viimeistään tiistaina 1.10
  4. Peruutukset viim. torstaina 25.4 mennessä tekstiviestillä puhelinnumeroon 044-976 4664 (Mikaela Kulo).Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista ilmoittautumisista peritään normaali lähtömaksu. Lähtömaksua ei peritä eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan.
  5. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  6. Lähtömaksu 15 € KrR:n jäseniltä (sis osallistumis ja lähtömaksun), ja 20 € muilta (sis osallistumis ja lähtömaksun sekä kenttä/maneesivuokran) (Huom! lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan puoli tuntia ennen omaa starttia. Luokan 1 osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  7. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi ja Kipassa lauantaina 5.10. klo 16 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  8. Kilpailu käydään, riippuen sääolosuhteista, joko maneesissa tai kentällä ja verryttelyt mahdollisesti ryhmittäin. Seuraa KrR:n ilmoituksia verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Kipassa sekä tarkista kilpailu- sekä verryttelypaikat kilpailukansliasta viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä
  9. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö suositeltavaa.
  10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  11. Tiedustelut: Mikaela Kulo 044-976 4664
  12. Kilpailupaikalla toimii KrR:n kahvio. HUOM! vain käteinen