Nuoriso

Kirkkonummen Ratsastajien (KrR) hevoskerho on suunnattu kaikille yli 7-vuotiaille lapsille, jotka haluavat opetella hevosten hoitoon ja varustamiseen liittyviä perustaitoja sekä päästä puuhailemaan muiden heppahöperöiden kanssa. Toimintaan kuuluu mm. hevosenhoitoa, askartelua, pelaamista ja keppihevosia. Hevoskerho järjestetään seuran kotitallin (Rauhalan talli) tiloissa. Kerhon toimintaan ei kuulu ratsastus.

Hevoskerho on ilmainen, mutta hevoskerholaisen tulee kuitenkin olla KrR :n jäsen. Seuran jäsenillä on tapaturmavakuutus voimassa myös kerhoaikana. Lisätietoa seuran jäsenyydestä sekä siihen liittymisestä seuran ja SRL:n – sivuilta.

Kerhon ohjaajina toimivat jo pidemmän hevoskokemuksen omaavat seuran nuoret, jotka ovat suorittaneet SRL:n Hevoskerho-ohjaajakoulutuksen.

Hevoskerhotoiminta aloittaa kesäloman aina toukokuun lopulla, mutta toiminta jatkuu syksyisin. Tarkemmat tiedot kerhon ajankohdasta kerrotaan toiminnan alkaessa. Kerhoon ilmoittaudutaan syksyllä kauden alkaessa, mutta mukaan toimintaan pääsee myös kesken kauden. Hevoskerhotoiminnan aloituksesta ilmoitetaan seuran verkkosivuilla sekä Facebook/Instagram – sivuilla.

Hevoskerholaisten kommentteja kysymykseen ”Mikä on ollut kerhossa hauskinta?”

”Ratsastus keppareilla”

”Väritys”

”Pääsiäismunajahti”

”Ihan parasta”

Kyselyt Hevoskerhotoiminnasta: heppakerhovastaava Tuija Bordi, 0503617800