Jäsenyys

KIRKKONUMMEN RATSASTAJIEN JÄSENMAKSUT 2022

Jäsenmaksu koostuu SRL:n (lajiliiton) osuudesta ja vuosittain päätettävästä seuran maksuosuudesta. Seuran jäsenmaksut vuodelle 2022 ovat:

Seniori 61 €

Juniori 49 €

Perhejäsen* seniori 31 €

Perhejäsen* juniori 27,50 €

Kannatusjäsen 13 €

*perhejäsen voi olla silloin, jos toinen saman talouden täysjäsen kuuluu Kirkkonummen ratsastajiin.

Jäsensihteeri Suvi Ruponen, jasensihteeri.krr@hotmail.com

 
SRL:n jäsenhuone

Vuodesta 2021 alkaen täys- ja perhejäsenten on ollut mahdollista ottaa käyttöön oma jäsenhuone. Tämä edellyttää sitä, että jäsenellä on jäsenrekisteriin merkitty oma sähköpostiosoite.

Sama sähköpostisoite ei voi olla siis useammalla jäsenellä. Huom! Junnut ja huoltajat: Jos molemmat ovat seuran jäseniä niin myös junnulla pitää olla sähköpostiosoite.

 

Miten jäsenhuoneeseen kirjaudutaan?

Tästä linkistä pääset kirjautumaan sisään: JÄSENHUONEESEEN

Kirjautuminen onnistuu jäsennumerolla (löytyy jäsenkortista) ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla tilataan salasana. Ohjelma lähettää salasanan jäsenrekisteriin tallennettuun sähköpostiosoitteeseen, ja sitä kautta pääset etenemään jäsenhuoneeseen.

 

Mitä jäsenhuoneessa on?

Näet jäsenhuoneen kautta jäsenrekisteriin tallennetut tiedot ja voit sitä kautta muuttaa omia yhteystietoja. Pääset myös katsomaan oman jäsenlaskusi ja sen tilanteen.

Voit ostaa kilpailuluvan ja lisävakuutuksen.

Uudistuksesta johtuen liitto ei lähetä vuonna 2021 tai sen jälkeen muovisia jäsenkortteja vaan jäsenhuoneessa oleva jäsenkorttinäkymä korvaa tämän.

 
Liity jäseneksi Kirkkonummen ratsastajiin

Jäseneksi voit liittyä täältä. Linkki ohjautuu suoraan liiton sivuille, jossa voit täyttää hakemuksen. Hakemus ohjautuu sitä kautta jäsensihteerin käsiteltäväksi. Kun olet täyttänyt tiedot, saat kuittauksen hakemuksen siirtymisestä eteenpäin seuran käsittelyyn. Käsittelyaika on muutama arkipäivä.

Jäsenyys varmistetaan vain ja ainoastaan maksamalla jäsenmaksu. Jäsenmaksu tulee maksaa laskulla olevalla viitteellä ja summalla, vanhoja viitteitä ei saa käyttää. Muista tarkistaa, että laskulla on oikea jäsenlaji sekä summa. Samalla laskulla ei voi maksaa muiden henkilöiden jäsenmaksuja. Jos maksat eri summan kuin laskulla on, jäävät maksut kohdistumatta ja tällöin jäsenedut eivät käynnisty. Jos jostain syystä hukkaat alkuperäisen laskun, otathan yhteyttä jäsensihteeriin. Jäsenyys/ kilpailuluvat ovat voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan. Jäsenlaskut toimitetaan alkuvuodesta 2021 SRL:n toimesta automaattisesti kaikille niille jäsenille, joiden 2020 vuoden jäsenmaksu on maksettu. Mikäli et ole erikseen ilmoittanut seuralle, että haluat päättää jäsenyyden.

Huomioi, että jäsenlaskun voi tilata myös e-laskuna. Näin saat tulevien vuosien jäsenlaskun suoraan verkkopankkiisi. Tutustu jäsenlaskun maksamiseen e-laskuna

Muuttuneet osoitteet päivittyvät henkilörekisteriin automaattisesti.

Seurasta eroaminen tapahtuu kirjallisesti jäsensihteerille sähköpostilla.

Kaikissa ongelmatilanteissa ensisijaisesti yhteys jäsensihteeriin.

Jäsenedut

Edut ovat voimassa, kun jäsenmaksu on kirjautunut rekisteriin.

  • Ratsastuksen tapaturmavakuutus
  • Hippos-lehti, ilmestyy 7 krt vuodessa (ei perhejäsenille)
  • Oikeus harraste- ja ratsastusmerkkisuorituksiin
  • Oikeus osallistua seuratoimintaan
  • Valmennustuki, jota voi hakea vuosikohtaisesti. Lisätietoja Valmennustuki-osiosta.

SRL tarjoaa yhdessä Pohjola Vakuutuksen kanssa jäsenillemme vapaaehtoisen laajennetun vakuutusturvan. Lisätiedot SRL:n nettisivuilta.

Ajantasaiset SRL:n jäsenedut voit tarkistaa suoraan liiton sivuilta SRL jäsenedut

Kilpailuluvat

Kilpailuluvat ovat voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan. Kilpailulupien myöntäminen edellyttää maksettua jäsenmaksua. Jäsenet tekevät luvat itse verkko-oston kautta SRL:n Jäsenhuoneesta tai Lisenssikaupasta. Tämä edellyttää, että jäsenrekisterissä on jäsenen henkilötunnus ja sähköposti tallennettuna. Verkko-osto tarjoaa kilpailulupaa ostettavaksi sen jälkeen, kun henkilö jäsenlajeineen on lisätty jäsenrekisteriin ja jäsenmaku on maksettu. Kipaan ilmoittautuminen edellyttää sekä jäsenmaksun että kilpailuluvan maksamisen. Lupa tulee voimaan ja kirjautuminen Kipaan onnistuu maksua seuraavana päivänä.

Kirjautuminen Kipaan -linkki

Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä seuran jäsensihteeriin Suvi Ruponen (jasensihteeri.krr@hotmail.com).

Henkilötietojen käsittely

Kirkkonummen ratsastajat ry noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimia uudistuksia ja on sitoutunut turvaamaan jäsenten oikeuksia ja pitämään heidän henkilötiedot turvassa.

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseurana noudatamme liiton antamia ohjeita jäsentietojen käsittelyssä. Kirkkonummen ratsastajien jäsenten henkilötiedot kerätään jäsenrekisteri Senseen. Lue Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Henkilötietoja kerätään esim jäsenmaksua, Hippos-lehden jakelua, urheiluvakuutusta ja kilpailuja varten.