Kiertopalkintojen taustaa

Kirkkonummen Ratsastajat ovat järjestäneet erilaisia kilpailuja yli 50 vuoden ajan. Tässä hieman tausaa jaettavista kiertopalkinnoista. Kiertopalkintojen voittajat löytyvät jokaisen kilpailun omilta sivulta.

Prix de Mattsson -estekilpailun on perustettu 1970-luvun lopulla. Kiertopalkinnon on lahjoittanut seuran perustajajäsen Erik Matsson.

Prix de Lone -kiertopalkinto on perustettu 1983, ja se on yhdistetty koulu- ja esteratsastuskilpailu seuran junioreille. Prix de Lone -kilpailu on nimetty seuran ensimmäisen hevosen tanskalaisen puoliveritamma Lonen mukaan.

Kevätlautanen-kiertopalkinnon on perustanut ratsastuksenopettaja Tarja Teräväinen vuonna 1984. Kevätlautanen on kouluratsastuskilpailu.

Jaakon palkinto -kiertopalkinto on Kate ja Mauri Korpikankaan vuonna 1984 perustama kierto- palkinto kouluratsastuksessa. Kiertopalkinto on perustettu heidän omistamansa hevosen Jaguarin (“Jaakon”) muistoksi.

Kalkkis Cup on matalan kynnyksen kisa seuran senioriratsastajille. Tätä iloista ja rentohenkistä itsensävoittamiskisaa on pidetty vuodesta 1999.  

Jorvas Derby on maastoesteratsastus kilpailu. Kieropalkintoa on jaettu vuodesta 1999. Vuoden 2012 jälkeen ei tätä kilpailua ole pystytty järjestämään.

Prix de Graficon on jaettu vuodesta 2003

Pollux järjestetty nuorille vuodesta 2003