Kilpailuluvat

Luvan lunastamista varten jäsenrekisterissä pitää olla henkilötunnus ja sähköpostiosoite tallennettuna. Tarvittaessa ole yhteydessä jäsensihteeriin Suvi Ruponen jasensihteeri.krr(at)hotmail.com

Jäsenmaksu päivittyy rekisteriin maksetuksi muutamassa arkipäivässä. Tämän jälkeen pystyt ostamaan kilpailuluvan verkko-ostolla täältä

Kirjautuminen tapahtuu henkilötunnuksella.

Järjestelmä tarkistaa, että jäsenmaksu on maksettu ja tarjoaa ostettavaksi vain sellaisia lupia, joihin jäsenlajisi oikeuttaa.

Lupa maksetaan heti verkkopankkitunnuksilla, tai voit pyytää maksulinkin sähköpostiisi.

Lupa tulee voimaan ja kirjautuminen Kipaan onnistuu maksua seuraavana päivänä.

Kirjautuminen Kipaan

Käyttäjätunnus on jäsennumero. Salasana on ensimmäistä kertaa luvan hankkivalla neljä ensimäistä merkkiä sukunimestä. Muilla salasana ei vaihdu edellisistä vuosista, mikäli jäsennumero ei ole vaihtunut (mahdollista seurojen vaihtajilla). Uuden salasanan tilaaminen toimii vain niillä, joilla on ollut aiemmin lupa ja jotka ovat lisänneet sähköpostiosoitteensa Kipaan. Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä seuran jäsensihteeriin Suvi Ruponen (jasensihteeri.krr@hotmail.com)

Kilpailuluvat ovat voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan. Kilpailulupien myöntäminen edellyttää maksettua jäsenmaksua. Jäsenet tekevät luvat itse verkko-oston kautta SRL Sportti-kaupasta . Tämä edellyttää, että jäsenrekisterissä on jäsenen henkilötunnus ja sähköposti tallennettuna. Verkko-osto tarjoaa kilpailulupaa ostettavaksi sen jälkeen, kun henkilö jäsenlajeineen on lisätty jäsenrekisteriin ja jäsenmaku on maksettu. Kipaan ilmoittautuminen edellyttää sekä jäsenmaksun että kilpailuluvan maksamisen. Lupa tulee voimaan ja kirjautuminen Kipaan onnistuu maksua seuraavana päivänä.